Hlavní obsah

Ženě na silnici vyrazil kamión motorku z rukou

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ning-po

Jen o vlásek unikla smrti žena z Číny, která si "poměřila síly" s rozjetým kamiónem. Ten jí přímo uprostřed křižovatky vyrazil z rukou její motorku, na které ještě o pár vteřin dříve žena silnicí projížděla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Rozjetý kamión vyrazil ženě motorku přímo z rukouVideo: Reuters

 
Článek

Drama se odehrálo ve čtvrtek odpoledne ve městě Ning-po ve východočínské provincii Če-ťiang. Nepozorná řidička motocyklu vyrazila do křižovatky i přesto, že měla právě červenou. Uprostřed silnice se pak střetla s kamiónem, který těsně před tím, než mu na semaforu skočila červená, zrychlil a rozhodl se křižovatku projet.

Nešťastná souhra okolností ženu málem stála život. Naštěstí byla řidička motocyklu velmi pohotová a z motorky stačila obratně seskočit. Řidič kamiónu si ženy včas všiml a rychle zareagoval. Prudce strhl volat, na poslední chvíli se tak vyhnul přímé srážce a ženu objel.

Motorka, ze které žena seskočila a kterou držela už jen v rukou, srážku ale nepřestála bez újmy. Kamión do ní narazil boční stěnou a překvapené ženě ji tak vytrhl přímo z jejích rukou. Rychlost nárazu motorku zcela rozdrtila a ženu shodila na zem, těsně vedle kol projíždějícího kamiónu.

Žena neutrpěla žádná závažná zranění. Podle místní policie by žena i řidič vozidla měli nést zodpovědnost za nehodu stejným dílem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám