Hlavní obsah

Žena si koupila čokoládové vajíčko, místo krému bylo uvnitř mraveniště

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cupar

Donedávna měla 52letá Heather Manzieová z Velké Británie velmi ráda čokoládová vajíčka s krémovou náplní. Jenže když si naposledy koupila tuto oblíbenou cukrovinku, nestačila se divit. Uvnitř čokolády se místo náplně hemžily desítky mravenců.

BEZ KOMENTÁŘE: Čokoládové vajíčko bylo plné mravenců

 
Článek

Manzieová si užuž chtěla kousnout, když si všimla mravence vylézajícího z obalu. Pro jistotu tedy čokoládové vajíčko rozevřela a s hrůzou zjistila, že je kompletně plné mravenců.

„Bylo to naprosto příšerné, už nikdy nesním další podobné vajíčko. Při té myšlence mi běhá mráz po zádech. Chtěla jsem si na chvilku odpočinout od práce a připravila si dvě čokoládová vajíčka. Jedno jsem snědla a druhé si nechala na později poté, co ho má 12letá vnučka Danielle bohudík odmítla,“ uvedla pro deník Daily Mail Manzieová.

„O půl hodiny později jsem si všimla mravenců na stole. Křičela jsem, popadla vajíčko a běžela ven, otevřela ho a našla v něm asi 50 až 60 mravenců. Dělalo se mi z toho špatně. Představa, že jsem si vajíčko já nebo má vnučka mohly strčit do pusy, je odporná,“ dodala znechuceně obyvatelka městečka Cupar ve skotském kraji Fife.

Obchod okamžitě učinil opatření

Manzieová pro jistotu mravence ve vajíčku natočila na kameru a odnesla zpátky do obchodu. Tam jí zaměstnanci nabídli jedinou náhradu, a to jednu libru (32 korun) za samotnou čokoládu od proslulé britské značky Cadbury.

Menzieová se cítila tímto jednáním ukřivděná. Mluvčí podnikové prodejny, kde Menzieová cukrovinky zakoupila, se ovšem nechal slyšet, že zásoby krémových vajíček byly okamžitě po upozornění staženy z prodeje.

Foto: Profimedia.cz

Dvaapadesátiletá Manzieová se zařekla, že už nikdy nevezme podobné čokoládové vajíčko do pusy.

„Zaměstnanci nenašli žádné další podobně poškozené vajíčko, zřejmě to byl ojedinělý incident. Problém mohl nastat v jakékoli fázi prodeje, my ale bereme podobné záležitosti vážně. Všechna vajíčka byla okamžitě stažena z prodeje a zničena,“ uvedl mluvčí.

„Zákaznice opustila prodejnu dříve, než jí zaměstnanci mohli vysvětlit, že vajíčka už na skladě nejsou. Pokud by nás opět kontaktovala, rádi bychom se jí osobně omluvili,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám