Hlavní obsah

Zrzavý kocour funguje jako budík, nebrání mu ani zavřené dveře

Novinky, Markéta Klánská
Fortaleza

Zvířata dokážou být opravdu velmi vynalézavá, když chtějí prosadit své zájmy. Kocour jednoho brazilského páru přišel na důmyslný způsob, jak své majitele spolehlivě probudit, aby se necítil osamělý. Tlapkami brnká o pérovací zarážku na opačné straně dveří ložnice.

Zrzavý kocour se pasoval do role budíku

 
Článek

Kocour jménem Boo dokáže být velmi neodbytný. Své majitele prý budí každé ráno v pět hodin. Netouží však po krmení, ale pouze po společnosti.

„Můj kocour Boo má odporný zvyk hrát si se zarážkou od dveří, aby nás v brzkých ranních hodinách probudil. Nedělá to z hladu, ale protože se cítí osamělý. Prásknutí zarážky je děsivé a zaručeně nás vždy probudí,“ uvedl Weslley Cavalcante.

Jednoduchá rada

Devětadvacetiletý Brazilec jednou brzy ráno pořídil záběry svého milovaného kocoura v akci. Video, které dokumentuje způsob, jakým se Boo dožaduje pozornosti, pak zveřejnil tuto neděli.

Komentáře stovek diváků jsou vesměs pozitivní. Většina lidí neskrývala své nadšení a pobavení. Někteří zase vtipně poznamenali, že je na čase dát zarážku na stěnu, nikoli na dveře. Nezbývá než dodat, že pokud se chtějí Cavalcanteovi v klidu vyspat, možná by měli tuto jednoduchou radu poslechnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám