Hlavní obsah

Tryskový motor letadla odfoukl ženu přímo na betonovou zídku

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Respektovat cedule s varovnými nápisy se zřejmě naučí žena, která doplatila na svůj hloupý nápad na karibském ostrově Svatý Martin. Žena nebrala ohled na výstražné tabule a na vlastní kůži se rozhodla vyzkoušet sílu tryskového motoru. Výsledek? Neodolala jí a rozbila si ústa.

BEZ KOMENTÁŘE: Letadlo při startu odfouklo přihlížející ženu

 
Článek

Mezinárodní letiště Princess Juliana na ostrově Svatého Martina je vyhlášené tím, že disponuje jednou z nejkratších ranvejí na světě - má jen 2180 metrů. Turisty tato atrakce samozřejmě láká. Vyjma toho, že sledují, jak se letadla s krátkou přistávací plochou vypořádají, často také zkouší, jakou sílu takový tryskový motor má.

BEZ KOMENTÁŘE: Na ostrově Saint Martine přistávají letadla v těsné blízkosti pláže

Podobný byl i případ ženy, která se na veřejné pláži Maho Beach rozhodla vyzkoušet, zda se udrží plotu navzdory síle tryskového motoru. Připojil se k ní i jeden z mužů, který však včas "zařadil zpátečku" a z nebezpečného místa odskákal. Žena se ještě několik vteřin udržela a poté ji tlaková vlna proudového motoru odhodila tak, že nešťastnice narazila hlavou přímo na přilehlou nízkou betonovou zídku.

Žena, které hned na místo přispěchali pomoci zvědaví kolemjdoucí, utrpěla jen drobná zranění a šok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám