Hlavní obsah

Gangster se oženil a chtěl ponořit obličej do kyseliny

Novinky, coe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý šéf gangu v americkém Ohiu Bryon Wilder prodělal 25 velmi bolestivých operací, aby se zbavil tetování, které si kdysi nechal vyhotovit na ploše téměř celého obličeje. Trvalo mu to 16 měsíců a sponzor, kterého si našel, za to zaplatil v přepočtu 583 tisíc korun.

Článek

K rozhodnutí zbavit se agresivních obrázků, mezi nimiž nechyběly nacistické svastiky, a nenávistných a rasistických textů na obličeji a krku dospěl poté, co se oženil a usadil. Dlouho nemohl najít práci a svůj neúspěch přičítal právě nedůvěryhodné výzdobě svého obličeje.

Je to nízká cena za to být znovu člověkem.
Bryon Wilder

Nejdříve ze zoufalství zvažoval i použití kyseliny, ale nakonec se mu podařilo najít sponzora, který nákladné operace laserem uhradil. „Byl jsem absolutně připraven ponořit svůj obličej do kyseliny,“ řekl Widner, citovaný serverem Skynews.

Během 16 měsíců operací Widner podstoupil celkem pětadvacet, byly tak bolestivé, že byl pokaždé uveden do celkové anestezie. Dohromady jeho ochotný sponzor zaplatil téměř 32,4 tisíce dolarů. Podle serveru k takové šlechetnosti vedlo dárce přesvědčení, že Widner je na dobré cestě k napravení. Bývalý rasista a zakladatel nechvalně proslulého ohijského gangu skinheadů zřejmě skutečně vykročil správně, když si našel ženu, s níž má tři děti, a vztahy se svými kumpány do posledního zpřetrhal.

„Aby měl v životě šanci na něco lepšího, věděl jsem, že tetování musí pryč,“ řekl dárce, kterého však server nejmenoval. Widner nyní po všech procedurách trpí častými bolestmi hlavy, a protože má velmi citlivou pokožku, nesmí vycházet na slunce. Má však jasno: „Je to nízká cena za to být znovu člověkem.“

Reklama

Výběr článků

Načítám