Hlavní obsah

Moderátora při vysílání lechtivých záběrů nachytali s rukou pod stolem

Novinky, Markéta Klánská
Kyjev

V dubnu se novou tváří zpravodajství televizního kanálu Ukrajina stal Evgenij Michin. Netrvalo dlouho a už si vysloužil nechtěnou slávu. Koncem října se totiž na internetu rozšířilo video, na němž v rámci zpravodajství o striptérkách ukrýval ruku pod stolem.

Článek

Jedna reportáž ve zpravodajství kanálu Ukrajina zavítala do oblasti striptérek u tyče. Ilustrační obrázky vyzývavých dam ovšem vystřídal střih na moderátora Michina. S velkým překvapením rychle vytáhl ruku zpod stolu a začal číst další zprávy.

Nebýt obrázků striptérek, toto podivné gesto mohlo vyznít naprosto nevinně. Moderátor tomu však ještě nasadil korunu, když si zmíněnou pravou ruku v následujících okamžicích otřel o rukáv. Vyvolal tak vlnu otázek, co asi mohl pod stolem dělat. Video shlédlo více než 700 tisíc lidí a v komentářích se objevily různé názory.

Zatímco někteří uvedli, že si jen čistil kalhoty, jiní argumentovali tím, že se potřeboval pouze poškrábat. Nechyběl ani názor, že moderátor kontroloval pod stolem mobil, což několik uživatelů okamžitě zavrhlo. Jednak během vysílání nemohou být telefony puštěny a jednak by mu nepochybně vypadl z ruky.

Nejčastěji se však samozřejmě objevovaly narážky na moderátorovy choutky, které údajně nedokázal ani v televizním studiu potlačit.

Reklama

Výběr článků

Načítám