Hlavní obsah

Na silnici v Minnesotě se objevilo tělo záhadného bílého tvora

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alexandria

Na silnici nedaleko Alexandrie v americké Minnesotě se našlo tělo záhadného tvora. Je bílé, bez srsti, jen s chomáčky tmavých chlupů na hlavě, navíc má dlouhé drápy a podivně deformované uši. Objev, který učinila Lacey Ilseová, rozpoutal vlnu spekulací. Zatímco si někteří myslí, že šlo o jezevce, jiní se odkazují na bájného krvelačného tvora označovaného jako čupakabra.

Článek

O posledním červencovém víkendu našla Lacey Ilseová na silnici v blízkosti svého domova podivné stvoření. Vyfotila ho a obrázek vložila na internet, čímž rozpoutala vzrušenou debatu o možném původu tohoto bílého tvora.

„Zažehnula jsem jiskru. Všichni kamarádi začali postupně obrázek sdílet,“ řekla televizi KSAX Ilseová.

Reportér televize ve středu 3. srpna obešel lidi v Alexandrii s obrázkem podivného tvora, aby se poptal na jejich názory. Většina z nich si myslela, že to je uhynulý jezevec, pes nebo vlk.

Někteří lidé jsou ale přesvědčeni, že to je tělo bájné čupakabry. Tento tvor, jehož existence nebyla dosud potvrzena, se poprvé objevil v Portoriku a svůj název získal kvůli svému děsivému zvyku. Údajně totiž vysával krev kozám. V nedávné době podobného tvora zastřelil 13letý chlapec z Texasu. [celá zpráva]

„Nejdřív mi to připadalo jako jezevec s nějakým druhem prašiviny. Pak ale někteří začali s tím, že je to čupakabra. Když jsem se na obrázky podívala znova, přišlo mi, že to je klidně možné,“ řekla v rámci ankety jedna místní obyvatelka.

Tělo zvířete je nyní v rukou odborníků

„Má to pět dlouhých drápů na každé z předních končetin, což jasně odkazuje k jezevci. Ukázal jsem obrázek i dalším kolegům. Všichni se shodli, že je těžké podle obrázku určit, o co přesně jde. Pokud to ale je tělo zvířete žijícího v Minnesotě, pak je to nejspíš jezevec,“ řekl Kevin Kotts z odboru pro správu přírodních zdrojů v Glenwoodu.

Kotts si ve středu odpoledne mohl zvíře pořádně prohlédnout a podle televize KSAX dospěl k závěru, že se skutečně podobá jezevci. Shledal však, že má na jezevce příliš dlouhý ocas, proto vzal tělo zvířete na další testy.

Reklama

Výběr článků

Načítám