Hlavní obsah

Rakušané se brali nazí, novinářů bylo na svatbě skoro víc než hostů

Právo, aa

Ušetřit peníze na svatební šaty a připravit svým hostům vskutku jedinečný zážitek - to bylo úmyslem Melanie a Reného, nyní Schachnerových, když plánovali svatbu. Šli na to opravdu radikálně - na radnici v jihorakouském Feldkirchenu se dostavili jako Adam a Eva. Šestadvacetiletá nevěsta si zvolila střevíčky s vysokými podpatky a „dentální nit“ na zakrytí nejintimnějších partií. Jinak měla pouze bělavý závoj.

Článek

K ňadrům si nevěsta tiskla svatební kytici, která jen tak tak zakrývala její vnady. Jednatřicetiletý ženich měl klobouk - nikoli na hlavě, ale v rukou sepnutých pod břichem. Svědci byli oblečeni ve svátečním, jak se na svatbu sluší. Mělo jít jen o komorní záležitost, ale nakonec do korutanského městečka přijelo novinářů málem víc než tři desítky pozvaných hostů.

Chvilku se zdálo, že pár nezvyklou atmosféru obřadu neunese - to když René měl dát Melanii první manželský polibek a místo decentní hubičky ji opakovaně vášnivě líbal. Také Melanie se téměř rozplakala, ale starostka situaci zvládla a všechno dobře dopadlo.

„Nestydíme se za naše těla, a chtěli jsme něco opravdu nového, na tohle určitě naši přátelé nezapomenou,“ řekl René už jako novopečený ženáč. Svatba to byla jistě originální, ale asi sotva ji budou další páry hromadně kopírovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám