Hlavní obsah

Bořek Slezáček se přiznal, že si depiluje celé tělo

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Bořek Slezáček (45) šokuje. Přiznal se, že si několikrát týdně holí celé tělo. "Začal jsem s tím ve čtyřiadvaceti kvůli modelingu," řekl Novinkám moderátor. U holení zůstal i proto, že se tak líbil svým partnerkám. Bez chlupaté hrudi a nohou už ho poznala například jedna z jeho prvních lásek Alena Šeredová a také bývalá manželka Simona Krainová.

Článek

"Holím se už asi dvacet let. Kdysi jsem začal kvůli modelingu a už jsem u toho zůstal," řekl Novinkám Slezáček. Tělo si depiluje žiletkou. Dodnes vzpomíná na nepříjemný zážitek, kdy si nechal depilovat hruď voskem.

"Navezla mě do toho kdysi expřítelkyně a byl to děsný zážitek. Hruď mi hořela ještě asi měsíc," směje se dnes Slezáček. "Když jsem viděl film Po čem ženy touží, přesně jsem věděl, co Mel Gibson při strhávání srsti na nohou prožívá," dodal.

Depilaci voskem vyzkoušel podruhé před pár dny, ale pouze na chlupech na rukou. "Ty jediné si neholím," vysvětlil. Slezáček totiž moderoval akci, kde modelka Kateřina Sokolová prezentovala depilační voskové proužky. "Zase mi hoří ruka. Vosk je zkrátka pro ženy, které mají chlupy mnohem tenčí," smál se.

Kateřina Sokolová přiznala, že na intimní partie preferuje brazilskou depilaci a nohy si depiluje žiletkou nebo voskem. "Nemůžu si dovolit přijít na focení nebo casting s chlupatýma nohama. To by mě hnali," směje se modelka.

Sokolová se prosadila jako modelka v zahraničí. Více již pracuje v itaském Miláně. "Pronajaly jsme si tam ještě s jednou modelkou byt. Nejvíc fotím katalogy spodního prádla a plavky. Jsem ráda, že je o mě zájem," dodala Sokolová, která se do Čech vrací převážně jen na víkendy kvůli příteli Robertu Hájkovi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám