Hlavní obsah

Syn Petra Sepéšiho: Bartošová nechtěla, abych se narodil

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Syn hvězdy popmusic osmdesátých let Petra Sepéšiho (†25) Petr Belhocine (25) byl nejobletovanější osobností křtu knižní zpovědi Ivety Bartošové Neměla jsem se narodit. "Bartošová se snažila zabránit tomu, abych se i já vůbec narodil. Aby se to dostalo ven a lidé se dozvěděli, že existuji," svěřil se Novinkám mladík, jehož otec s Ivetou jeden čas žil pod jednou střechou.

Článek

"Po smrti táty Bartošová namluvila jeho mamince, mé babičce, která už nežije, že se naše rodina snaží připravit ji o majetek. To nebyla pravda. Moje matka jen chtěla, abych měl i druhou babičku, ale bohužel jsem ji kvůli těm pomluvám nikdy nepoznal," konstatoval muž, který jako by otci z oka vypadl.

I když Iveta Bartošová o svém vztahu k jeho otci Petru Sepéšimu občas nemluví pravdu, nijak zásadně to neprožívá.

"Věřím tomu, že ho obrovsky milovala, ale z hodně stran jsem slyšel, že můj otec ji vnímal spíš jako sestru. Slíbil totiž jejím rodičům, že se o ni v Praze postará. Žádná velká láska to ale patrně nebyla," myslí si Petr Belhocine.

Sukničkář je po otci

Narodil se až pár měsíců po otcově smrtelné autohavárii, takže ho nepoznal, přesto mu chybí jen málokdy.

"V mém životě je člověk, kterému odmala říkám táto, mám bratra, sestru, úplnou rodinu. Jsme spolu šťastni. A co jsem zdědil po tátovi? Asi jsem byl sukničkář a střídal jsem ženské stejně jako on," usmívá se pětadvacetiletý mladík.

Podoby se svým slavným rodičem prý nikdy nezneužil, a pokud jej prý sem tam někdo pozná, jsou to vždy jen příjemné zkušenosti. "Někteří mi říkají Malý Sepéši, v podnicích mi nechávají zahrát tátovy písničky," prozrazuje.

Bartošová měla těžký život

Kromě něj se akce zúčastnili také jeho babička Ludmila z matčiny strany, bratr otce Jan a další rodinní příslušníci. Samotného křtu knihy se ale ujal nakonec bývalý manžel Ivety Bartošové Jiří Pomeje.

"Cítím závazek k autorce Míše Remešové. Ta knížka je navíc pro mě citová záležitost. Vznikala v době, kdy jsme se strašně milovali. Iveta se naštvala, když vyšla kniha Goldy Iveto, sbohem. Seděli jsme v kuchyni a Iveta mi řekla, že by jednou chtěla říci, jak to sama cítí a napsat absolutní drsnou pravdu. Tak šla do toho. Ivetě může ta kniha pomoci. Lidé ji mají za princeznu, ale doteď netuší, že fakt měla život neskutečně těžký," prozradil na křtu v klubu Mazanej Králíček Pomeje.

Iveta byla neprofesionální, tvrdí choreograf

Herec a bývalý producent dal novinářům přesně to, co potřebovali. Emotivní výpověď, ve které naznačil, že mu stále exmanželka chybí, slzy, akci... To když vzal za tónů písní Bartošové do kola moderátorku Partyšovou a nešetřil ani tanečními figurami.

Akce se také účastnila dlouholetá spolupracovnice Ivety Zlata Golda Dvořáková, první manažer Tomáš Gottlieb nebo tanečník, trenér zumby a choregoraf Petr Kříž, který má na svědomí taneční provedení Ivetina nedávného hitu Heja, heja.

"Musel jsem ukončit naši spolupráci kvůli naprosté neprofesionalitě. Ta se projevovala v jejím přístupu k práci i ke mně," řekl Novinkám mladý tanečník Národního divadla.

Výpověď zpěvačky je autentická, říká autorka

Hlavní aktérka knihy Iveta Bartošová se křtu nezúčastnila a znovu přes svou tiskovou mluvčí vzkázala, že titul sice připravovala, ale nakonec ho neautorizovala, protože se domluvila s jiným vydavatelem.

"To je pravda, avšak každé jedno písmeno z knihy Iveta vyslovila. Vše je natočené na diktafon," neopomněla zdůraznit autorka knihy, redaktorka Blesku Michaela Remešová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám