Hlavní obsah

Muž chtěl přenést počítačovou hru do reality, sotva přežil

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Clemson

Třiadvacetiletý vtipálek z amerického Clemsonu v Jižní Karolíně si chtěl v pondělí zahrát svou oblíbenou počítačovou hru Frogger naživo. Herní klasika spočívá v tom, že se žába snaží proběhnout skrz frekventovanou silnici, přičemž se může pohybovat jen do čtyř základních stran. Jeho hloupý nápad ovšem nevyšel. Při nebezpečném manévru ho srazilo terénní vozidlo lexus.

Článek

Američtí policisté tvrdí, že mladík společně se svými kamarády ještě před nehodou diskutoval o tom, že by bylo vtipné zahrát si hru Frogger naživo. Populární hře od firmy Konami z roku 1981 se už dostalo za tři dekády desítek předělání, avšak to reálné chybělo.

Jen v americkém televizním sitcomu Seinfeld byla sehrána scénka, při které se snažil herec dostat přes podobně frekventovanou silnici automat s hrou Frogger. Je dost dobře možné, že tento komediální seriál byl pro mladého Američana hlavní inspirací.

Neočekává se, že by bylo proti řidiči vzneseno jakékoliv obvinění. Policie, která odmítla uvést jméno viníka nehody, informovala o tom, že zdravotní stav 23letého muže je stabilizovaný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám