Hlavní obsah

Herec ze seriálu Ošklivka Betty popravil svou matku samurajským mečem

Novinky, Jakub Kynčl
New York

Herec Michael L. Brea (31), který hrál v americké verzi seriálu Ošklivka Betty, byl zatčen pro důvodné podezření ze zabití své matky. Tu měl popravit v jejím newyorském bytě. O zatčení herce se musela postarat známá zásahová jednotka SWAT, která vrazila do bytu poté, co se do něj neúspěšně 45 minut dobývala tamější policie.

Článek

Herec Michael L. Brea musel být podle policejních zdrojů při zatčení nejdříve paralyzován taserem. Místo, kde matku samurajským mečem zavraždil, bylo pokryté její krví. Sousedé tvrdí, že krev potřísnila i okno. Zdroj blízký policii informoval o tom, že hlava hercovy matky se nacházela po brutálním činu na jiném místě než tělo.

Mrtvou 51letou ženu našlo speciální komando v koupelně, zatímco herec byl v ložnici, v ruce třímal metrový meč a nesmyslně mumlal cosi o náboženství a pokání. Sousedé tvrdí, že ve chvílích, kdy se z bytu ozýval hlasitý a vyděšený křik ženy, on vykřikoval pasáže z Bible.

"Michael křičel v posledních chvílích: 'Kaj se! Kaj se! Hříšníku! Hříšníku!' stále dokola. Slyšeli jsme také, jak provolával, že nikdy nepřijala Ježíše Krista. Bylo to celé opravdu velmi hlasité," uvedl Gregory Clare, který bydlí přímo pod bytem, který ženě patřil.

Brea byl zednář

Kuriózní je, že Brea pravděpodobně ukradl meč v zednářské lóži, jejímž byl členem. Šlo prý o jeden ze slavnostních mečů s dlouhým ocelovým ostřím a krátkým černým jílcem.

Herec Michael L. Brea je haitsko-amerického původu a mimo epizodní role v seriálu Ošklivka Betty hrál v nedávné době například ve snímku Step Up 3D.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám