Hlavní obsah

UFO vyděsilo ve dne desítky lidí přímo na Manhattanu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Lidé v New Yorku nemluví o ničem jiném než o třech neidentifikovatelných objektech, které se minulý týden proháněly po obloze přímo na známém Manhattanu. Rychle se pohybující objekty sledovalo mnoho lidí přímo na místě a amatérské záběry z mobilních telefonů se dostaly do zpráv v celých Spojených státech.

Článek

Trojice neidentifikovaných létajících objektů, tedy UFO, se proháněla po obloze nad New Yorkem ve dne a způsobila na místě obrovský poprask. Desítky lidí ze čtvrti Chelsea se zastavovaly na ulicích a objekty sledovaly, fotily a natáčely.

Někteří lidé se domnívali, že jde o balóny, jiní vtipkovali, že je to asi Superman. Nouzová linka obdržela během několika minut desítky telefonátů od vyděšených lidí, kteří UFO spatřili.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Zástupci města nedokázali ani po několika dnech vysvětlit, co přesně oblohu nad New Yorkem brázdilo.

Reklama

Výběr článků

Načítám