Hlavní obsah

Nudnou Šeredovou v Talentmanii nahradí Genzer se Suchánkem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Už je jasné, kdo v neděli večer nahradí v porotcovském křesle Alenu Šeredovou, se kterou se Nova před pár dny rozloučila. Adelu Banášovou, Pal'a Haberu a Zdeňka Trošku doplní hvězdné duo komiků Richard Genzer a Michal Suchánek.

Článek

„Populární dvojice Genzer a Suchánek se v neděli večer v Talentmanii objeví,“ potvrdila tisková mluvčí TV Nova Michaela Fričová.

Alena Šeredová skončila v show Talentmania po vzájemné dohodě. Jako oficiální důvod uvedla náročnost cestování z Itálie na přímé přenosy do Bratislavy. V zákulisí se ale mluví o tom, že Alena dostala "padáka" kvůli nedostatku vtipu a ohlas televizních diváků mluvil jasně: Šeredovou ne.

Televize angažováním Suchánka a Genzera doufá ve stoupající sledovanost, věří, že populární duo přitáhne k obrazovkám více televizních diváků. Zatím totiž ve sledovanosti jasně vede konkurenční Česko Slovensko má talent na Primě.

Nova změnila plány nejen s porotou, ale o týden dříve začíná také s přímými přenosy. První semifinálové kolo uvidí televizní diváci v neděli večer. Konkurenční Prima musí kvůli licenci držet formát a tak v neděli večer uvede další sestřih z castingů. Zda to Nově pomůže je otázkou, Prima a její Česko Slovensko má talent zatím ve sledovanosti jasně vítězí.

Reklama

Související témata:

Související články

Alena Šeredová končí v Talentmanii

Topmodelka Alena Šeredová končí v novácké show Talentmania. Prý kvůli časové vytíženosti a náročnosti cestování mezi italským Turínem a slovenskou Bratislavou....

Výběr článků

Načítám