Hlavní obsah

Pětadvacetiletý mládenec má 15 dětí se 14 ženami

Novinky, Famous, Jakub Kynčl
Londýn

Pětadvacetiletý Keith Macdonald je právem v Británii označován nejhorším otcem planety. Od 15 let kašle na školu, je nezaměstnaný, bere dávky a baví se jen nezodpovědným plozením dětí. Chlubí se tím, že souloží zásadně bez ochrany a to už od svých deseti let. Britská média odhalila, že má již 15 potomků se 14 různými ženami. A není možné vyloučit, že se ozvou ještě další ženy.

Foto: , Novinky

Jakmile ženy otěhotní, nezodpovědný mladík od nich utíká. Ilustrační foto

Článek

Po světě chodí 13 jeho nezaopatřených dětí a dvě další ženy čekají devátého a desátého potomka. Oba čeká stejný osud. S jejich matkami už totiž výtečník opět není.

Britští daňoví poplatníci se však nedoplatí. Jen do 16 let věku všech potomků budou stát dávky na děti 1,5 miliónu liber – asi 44 miliónů korun. První dítě si Keith pořídil v 15. Ale jakmile svou partnerku oplodnil, přestal se s ní stýkat a odmítá se hlásit i k dítěti. A tak to šlo pořád.

Macdonald bere stání podporu 44 liber týdně (asi 1300 korun) a dětem z toho přispívá jen pěti librami týdně, tedy asi 147 korunami.

Všechny setkání s ním litují, až na jednu

Jednou z posledních "obětí" je 19letá Sarah Armstrongová zaměstnaná jako asistentka v salonu krásy. Je v šestém týdnu těhotenství, dítě si nechá, ačkoli jeho otec jí nijak nepomůže.

„Měla jsem dvojčata, ale jedno jsem potratila,“ uvedla Armstrongová s tím, že jí Macdonald slíbil manželství. Odstěhoval se od ní ve chvíli, kdy otěhotněla. Sama nyní přiznala, že setkání s tímto velmi nezodpovědným mužem bylo to nejhorší, co ji kdy potkalo. A podobně situaci popisuje i dalších dvanáct žen. Třináctá ho prý stále bezhlavě miluje a věří, že se k ní jednou vrátí. A jeho poslední milenka Sarah?

„Neznám žádnou Sarah, není to ani má přítelkyně,“ komentoval případ sám Macdonald podle britského Daily Mail.

Reklama

Výběr článků

Načítám