Hlavní obsah

Duet v britském X Factoru skončil ránou pěstí a rozvráceným přátelstvím

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

V britské verzi pořadu X Factor se v sobotu představily dvě velmi neobvyklé soutěžící. Na bučící diváky křičely "mlčte" a nakonec jedna udeřila svou kolegyni přímo do obličeje.

Článek

"Já jsem Abbey, já Lisa a dohromady jsme Ablisa," začíná stále ještě nenápadně video z přenosu, který ve Velké Británii proběhl v televizích v sobotu. Kamarádky Abbey Johnstonová a Lisa Parkerová docílily něčeho výjimečného - vysloužily si hromové bučení ještě předtím, než začaly vůbec zpívat. A to byl jen začátek.

Sedmnáctiletá Lisa Parkerová začala krátce po příchodu na pódium urážet jednoho z porotců, irského hudebního manažera Louise Walshe. Během asi deseti vteřin se dočkal poznámky na adresu své postavy a stejně tak i na svůj věk. Lisa mu bez potíží do očí řekla, že je starý muž a je ve věku, kdy by mohl být jejím dědečkem. A to je Walshovi jen 58 let.

Publikum drsně umlčela

Ve svém nesympatickém projevu dívky i nadále pokračovaly a během chvíle se jim tak dostalo z publika odezvy v podobě pískání a bučení. V ten moment ohromila Lisa již podruhé, mezi lidi totiž vyslala jedno hlasité a procítěné "Shut up!" (Mlčte!) V reakci na to její kamarádka Abbey za udivených pohledů poroty okamžitě opustila pódium.

Po chvíli se dívky v zákulisí uklidnily a vrátily se před publikum, které už jim však nebylo ani trochu nakloněné. Když bylo navíc i jejich pěvecké vystoupení zcela falešné, vše se vyostřilo ještě více. Když totiž Lisa spatřila kritické pohledy poroty a jasně cítila výsměch publika, spustila: "Kolem a kolem, potom nám to bude docela jedno, co nám teď chcete říct."

Urazila i další známou hvězdu

Do tohoto hloupého obranného útoku se rychle vmísila její kamarádka Abbey, která její slova korigovala: "Samozřejmě, že nám záleží na tom, co si myslíte, ona je teď jen trochu podrážděná." To už však situaci nezachránilo a světoznámý porotce Simon Cowell, proslulý zejména svou přísností, se do dua pustil. A pořádně zostra.

"Můžu k vám být upřímný? Máte ten nejhorší přístup, se kterým jsem se kdy vůbec setkal. Jste opravdu, ale opravdu hrubé," řekl Cowell a po kratší výměně názorů se do rozhovoru vložila i další porotkyně Natalie Imbruglia s komentářem: "Dámy, zpěv nebyl zrovna úžasný..." Na to už Lisa jen vypálila: "A vy jste kdo......? Madam."

Ochranka je musela držet od sebe

Udivené pohledy z publika a poroty umocňoval i vyděšený pohled Abbey, která se po několika vteřinách s otevřenými ústy rozhodla pódium znovu opustit a ještě předtím uštědřila své nejlepší kamarádce pořádnou ránu do obličeje. V zákulisí už museli duo odděleně hlídat bezpečnostní pracovníci.

Vystoupení uzavřel typicky suchým humorem hlavní porotce Simon Cowell, který dívkám ještě nechal vzkázat, jak u poroty dopadly: "Můžete jim ode mě něco vyřídit? Čtyřikrát ne!"

Reklama

Výběr článků

Načítám