Hlavní obsah

Žena svou magnetickou silou zapíná alarm a drží na sobě kovové předměty

Novinky, Dagmar Plecháčová
Londýn

Při pohledu na Angličanku Brendu Allisonovou se může zdát, že má předměty na těle i na hlavě připevněné lepidlem, ale ve skutečnosti jde o magnetickou sílu, kterou žena oplývá už od dětství. Žena na svém těle dokáže udržet až 45 minut mince, zavírací špendlíky, magnety, klíče, kovová víčka a další drobné předměty z kovu, uvedl britský Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Brendini rodiče věděli, že jejich dcera má zvláštní schopnosti, k lékaři s ní však nešli. Obávali se výsměchu.

Článek

Ve chvíli, kdy je síla její magnetické přitažlivosti největší, padesátiletá Brenda s předměty na těle může i tančit, aniž by upadly. Mezi její další podivuhodné schopnosti patří samovolné zapínání autoalarmu, přerušování televizního signálu či světla v žárovce.

Foto: Profimedia.cz

Brenda

Už v době, kdy byla Allisonová dítě, rodiče jí přestali kupovat hodinky, jelikož její síla znemožňovala hodinkovému mechanismu správně fungovat.

Každý člověk má kolem svého těla slabé elektromagnetické pole, většina z nás však podobnými schopnostmi neoplývá a tuto energii nedokáže nijak využít. Allisonová ji však na sobě poprvé vypozorovala již v mateřské školce. Jak rostla, začala si vést deník a zjistila, že nejsilnější je její magnetická energie pokaždé na konci menstruačního cyklu.

Foto: Profimedia.cz

Brenda na sobě udrží předměty až 45 minut.

„Lidé se většinou smějí, když si na sebe přikládám kovové předměty a ty nespadnou, ale někdy mě má síla přivede i do trapných situací. Jednou se mi stalo, že jsem stála u kasy v supermarketu a pokladna přestala správně fungovat, bylo jasné, že jsem to musela způsobit já. Prodavač na mě začal křičet a obvinil mě, že jsem jeho kasu zaklela,“ prozradila Allisonová.

Foto: Profimedia.cz

Angličanka už dnes se svou magnetickou silou dokáže žít tak, aby předešla většině problémů.

Angličanka navštívila i lékaře, ti se domnívali, že její magnetismus byl způsoben přemírou stresu a doporučili jí hodně relaxace. Angličanka si sama kdysi přála podstoupit vyšetření, které by zjistilo, co se s ní děje, později se však postupně učila se svým stavem žít.

„Rodiče věděli, že je se mnou něco v nepořádku, už když jsem byla dítě, ale nikdy je nenapadlo, že by kvůli tomu se mnou šli k lékaři. Co by tak měli říct? Že si myslí, že je jejich dítě magnet? Dříve to bylo jiné, kdyby toto moje matka řekla, nejspíš by ji odvedli rovnou do blázince,“ dodala Allisonová.

Reklama

Výběr článků

Načítám