Hlavní obsah

Stovka naháčů se projela na horské dráze pro charitu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Southend-on-Sea

Více než 100 nadšenců se rozhodlo ve Velké Británii vstoupit v plné nahotě na horskou dráhu ve městečku Southend-on-Sea. Cílem bylo získat peníze na dobrý účel, a to se také nakonec povedlo. Celkem 102 odvážlivců získalo pro výzkumný ústav zkoumající rakovinu prsu zhruba 650 tisíc korun.

Článek

Horská dráha Green Scream v essexském Southend-on-Sea byla svědkem největší davové nahé jízdy v historii. Předchozí rekord čítající 70 naháčů byl překonán hned o 32 lidí.

"Chtěli jsme získat co nejvíce peněz. Je to krásný účel a dal každému, kdo se odhodlal být odvážný, možnost být součástí světového rekordu," uvedla organizátorka Tracy Jonesová.

Foto: Profimedia.cz

Získávat peníze pro charitu může být i zábava.

"Chce to hodně odvahy sundat si všechno své oblečení před stovkou cizích lidí a světovými médii - proto bychom chtěli moc poděkovat všem, kteří se dokázali odhalit a pomohli nám získat tak velkou sumu peněz pro životně důležitou věc," poděkovala manažerka výzkumného ústavu Barbara Warnerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám