Hlavní obsah

Dívka ubránila dům před zlodějem, nakopla ho do rozkroku

Novinky, Dagmar Plecháčová
Brighton

Statečné dvanáctileté děvče se zřejmě nechalo inspirovat řadou filmů, kde se protivník zneškodní jedním dobře mířeným kopem přímo do rozkroku. Georgia Bulis-Grayová našla zloděje v kuchyni poté, co uslyšela bouchnout dveře, když byla sama doma. Sebrala veškerou odvahu a rozhodla se ubránit dům své rodiny v anglické vesnici Bosham v Západním Sussexu za každou cenu.

Foto: Profimedia.cz

Zloděj zřejmě nečekal, že by ho dvanáctileté děvče mohlo ohrozit, nakonec v bolestech vyběhl z domu. Ilustrační foto

Článek

„Usmál se na mě. Já si ale pomyslela, že nechci, aby se mu zdálo, že jsem jen bezmocná malá holka,“ řekla odhodlaně Georgia.

„Kopla jsem ho do rozkroku opravdu silně. Zasténal a pak vyběhl ven bočním vchodem. Běžela jsem ke dveřím za ním, abych se ujistila, že nezamířil do domu někoho jiného,“ pokračovala dívka.

Ihned poté zvedla telefon a zavolala policii, nakreslila i portrét muže. „Vím, že to není moc dobré, ale chtěla jsem ho namalovat, dokud jsem měla jeho tvář v živé paměti,“ vysvětlila.

Dívka se matce svěřila během vaření večeře

Její matka se o incidentu dozvěděla až poté, co se vrátila domů. „Georgia klidně dělala večeři, když mi z ničeho nic řekla, že se stalo něco trochu divného,“ uvedla osmačtyřicetiletá Joanna.

„Děsím se už jen pomyšlení, co se mohlo stát, ale jsem na ni opravdu moc hrdá,“ dodala pyšně matka statečné dívky.

Reklama

Výběr článků

Načítám