Hlavní obsah

Kvůli sázce o čtyřicet korun snědl muž syrového smrtelně jedovatého hada

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dillí

Jen o vlásek unikl smrti kvůli sázce Ind Zaver Rathod, který se s přáteli vsadil, že pozře syrového smrtelně jedovatého hada. Za to měl dostat sto rupií, v přepočtu tedy asi dvaačtyřicet korun. Touha po penězích ho přiměla sázku splnit.

Foto: Profimedia.cz

Mužova touha po penězích mohla skončit tragicky.

Článek

Hada, který málem uštknul jednoho z jeho přátel, zabil na poslední chvíli. Hrdina pak svou oběť spolykal. „K výkonu ho přiměli jeho kolegové z práce,“ napsal deník Times of India.

Jenže se stovkou rupií v kapse musel Rathod rychle do nemocnice, kde ho lékaři museli hospitalizovat s těžkou nevolností a zvracením.

Rathod ale v nemocnici dlouho nezůstal a utekl z ní poté, co ho začaly pronásledovat davy lidí, kteří se chtěli na vlastní oči setkat s člověkem, který snědl jedovatého hada a přežil.

„Kdyby jed toho hada pronikl do těla pětatřicetiletého muže, zcela jistě by zemřel. Lékaři mu ale žaludek stihli včas vypumpovat a Rathod bude v pořádku,“ uvedl deník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám