Hlavní obsah

Otec přinutil syna sníst žákovskou knížku. Skončil u soudu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poitiers

Výchova je někdy těžká věc. Zvláště pokud jsou rodiče choleričtí. Jeden takový horkokrevný otec ze západofrancouzského města Poitiers nyní stanul u soudu za to, že přinutil svého 12letého syna sníst několikastránkové hodnocení s jeho špatnými známkami.

Foto: Profimedia.cz

Chlapec nepatřil zrovna k pilným žákům. Otce to rozlítilo. Ilustrační foto

Článek

Policií nejmenovaný muž ve věku mezi 40 až 50 lety přinutil svého syna sníst třístránkovou zprávu o svém školním prospěchu, a dokonce ho ještě silně udeřil do hlavy, čímž mu způsobil monokl. Když jeho syn nedokázal tři stránky jen tak sníst, zatlačil mu je prstem až do krku.

Jenže chlapcových pořezaných rtů a monoklu si dobře všiml jeden z učitelů ve škole a školákova otce okamžitě nahlásil na policii. Muži zákona si pro cholerika přijeli hned následující den a bez jakýchkoliv okolků ho zatkli.

"Byly to opravdu strašné známky a já jsem nad sebou ztratil kontrolu. Poslal jsem ho do jeho pokoje a pak jsem šel za ním s tím spisem. Přestřelil jsem. Synovi jsem se již omluvil a věci se od té doby značně vylepšily," uvedl otec, který dostal dvouměsíční podmínku a musel zaplatit synovi symbolické odškodnění jedno euro.

Reklama

Výběr článků

Načítám