Hlavní obsah

Mareš za moderování dostane 15 miliónů, Šeredová si přijde na 700 tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Leoš Mareš i přes neuvěřitelnou nabídku dvacet miliónů korun odmítl nabídku televize Prima. Zůstal věrný Nově a bude moderovat očekávanou show Talentmania. Podle zákulisních informací podepsal tříletý kontrakt a vydělá si 15 miliónů korun. Televize zlanařila do poroty show také topmodelku Alenu Šeredovou. Ta údajně inkasuje 700 tisíc korun.

Článek

"Leoš moderovat nebude sám, jeho partnerku zatím nezveřejníme," řekla Novinkám  mluvčí v televizi Nova Michaela Fričová.

Televize Prima se snažila Leoše Mareše přetáhnout několik měsíců. Nabídli mu za moderování jejich připravované show Česko-Slovensko má talent neuvěřitelných dvacet miliónů korun. Ani tento pohádkový honorář, který nemá obdoby, Mareše nepřesvědčil.

Mareš je v současné době nejdražším a nejvyhledávanějším českým moderátorem. Není tedy divu, že televize Nova, která nasazuje proti Primě své želízko v ohni v podobě pořadu Talentmania, se rozhodla, že si Mareše udrží stůj co stůj. Bude moderovat jejich show a podle zákulisních informací podepsal tříletý kontrakt s televizní na patnáct miliónů korun.

Známá je už porota, která v Talentmanii zasedne. Vedle Adély Banášové, Pal'a Habery televize Nova zveřejnila i poslední dva porotce. O osudech talentovaných lidí bude rozhodovat česká topmodelka Alena Šeredová a režisér Zdeněk Troška.  Šeredová, která je hvězdou nejen v Čechách, ale také v Itálii, si údajně přijde na 700 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám