Hlavní obsah

Nad Manchesterem možná přeletělo UFO

Novinky, Dagmar Plecháčová
Manchester

V britském Manchesteru se možná objevilo mimozemské těleso. Tuto možnost alespoň připouštějí očití svědci, kteří neznámý černý předmět trojúhelníkovitého tvaru natočili. Neidentifikovatelný objekt letící ve vzduchu se podařilo nafilmovat ze země z jedoucího auta i ze vzduchu z helikoptéry.

Článek

„Viděl jsem tento tmavý objekt ve tvaru trojúhelníku, jak se vznáší na obloze. Byl jsem právě na cestě do práce, zachytil jsem ho alespoň na fotoaparát. Asi po dvou minutách se mi ztratil za budovami. Nemohlo to být mimozemské těleso? Video jsem natočil v pátek 14. května zhruba ve 13:45 na silnici A75 u Salfordu směrem na Manchester. Jen by mě zajímalo, jestli bych k tomu mohl získat nějaké vysvětlení,“ uvedl první z očitých svědků, který objekt zachytit ze svého automobilu.

„Během letu v soukromém vrtulníku jsme zaregistrovali toto neznámé těleso. Bylo to v pátek kolem 12:30 na západě Manchesteru. Třeba se jednalo o nějakou firemní propagaci, ale možná to bylo i mimozemské UFO,“ dodal druhý ze svědků.

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Reklama

Výběr článků

Načítám