Hlavní obsah

Licenci na soutěž Miss Earth bude mít i v dalších letech Česká Miss

– Praha
Novinky, Jakub Kynčl

Bublina splaskla. Licenci na mezinárodní soutěž krásy měla, má a bude mít i nadále soutěž Česká Miss Michaely Maláčové. Mylné tvrzení prezidentky Miss ČR Taťány Kuchařové, že práva na mezinárodní klání vlastní její soutěž Miss ČR, musel korigovat její poradce Miloš Zapletal. Ten tehdy uvedl, že to Kuchařová popletla, dodal ale, že by práva měla Miss ČR získat na další roky. Ani to se však nepotvrdilo.

Článek

"Zástupci České Miss podepsali v těchto dnech smlouvu s organizátory prestižní světové ekologicky orientované soutěže krásy Miss Earth na roky 2011 a 2012," informovala Novinky mluvčí České Miss Jana Bryndová.

Znamená to, že Česká Miss bude v příštích dvou letech stejně jako v posledních pěti letech jediným českým držitelem této licence s právem vysílat na Miss Earth svoji reprezentantku.

"Mrzi mě podobná a zbytečná nedorozumění. Snad už se nic podobného opakovat nebude," uvedla v oficiálním vyjádření ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová.

Česká Miss vysílá své vítězky kromě soutěže Miss Earth na největší mezinárodní soutěže Miss World a Miss Universe. Soutěži Miss ČR Taťány Kuchařové tak zbyly jen licence na soutěže Miss International a Miss Europe. Ta se ovšem v letech 2007 až 2009 vůbec nekonala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám