Hlavní obsah

Hospodyně Bartošové pokřtila šokující knihu o zpěvačce, hvězdy jí odsoudily

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zlata "Golda" Dvořáková pokřtila přesně v den 44. narozenin Ivety Bartošové kontroverzní knihu o zpěvačce. Většina hvězd v čele s Karlem Gottem účast na křtu knihy, kterou napsala bývalá hospodyně Bartošové, odmítla a i přítomné slavné tváře knihu odsoudily.

Článek

"Kdyby napsala moje hospodyně knihu o mém soukromí, tak bych ji snad odstřelil," řekl Novinkám se smíchem Marek Vít, manžel moderátorky Mirky Čejkové. "Naštěstí máme takovou hodnou paní a věřím, že by nikdy nic takového neudělala. Jakmile přijdu ale domů, raději rychle dám naší paní rychle podepsat smlouvu o mlčenlivosti," dodal se smíchem Vít.

S knihou o soukromí Ivety Bartošové nesouhlasí ani modelka Hanka Mašlíková. "Hospodyně by z etických důvodů tohle dělat neměla. Člověk si ji pustí do svého soukromí a měla by zachovávat nějaké tajemství. Ať je Iveta Bartošová, jaká je, je to podle mě vůči ní nefér," řekla Novinkám modelka.

Také Sámer Issa, který křest moderoval, nesouhlasí s tím, aby hospodyně mluvily o soukromí svých klientů.  "Já sám mám uklízečku z Ukrajiny. Když vidím tu knihu od Goldy, asi si doma začnu sakra dávat pozor, co budu dělat a říkat. Moje paní naštěstí vůbec neumí česky, a kdyby měla v plánu udělat něco podobného jako Golda, tak bych jí snad ještě uřízl radši jazyk," prozradil Sámer.

Hospodyni raději nemá skladatel Zdeněk Barták. "Pouštět si lidi do soukromí je velmi složitá věc. Mojí hospodyní je moje žena, a to je skoro jistota," řekl Barták. "U nás by ale hospodyně stejně moc o čem psát neměla. Goldu ale svým způsobem chápu, chtěla se vyrovnat s minulostí a začít nový život," dodal skladatel, který společně s Tomášem Gottliebem knihu pokřtil. Oba jsou bývalí manažeři Bartošové.

Manžel Ivety Bartošové, herec a manažer Jiří Pomeje tvrdí, že kniha Iveto, sbohem je veřejnou popravou jeho ženy a s advokáty se snažil o zastavení knihy a vydání předběžného opatření. Kniha Iveto, sbohem... ale přesto v těchto dnech vychází. A je plná opravdu pikantních historek. Nechybějí informace o pokusech o sebevraždu, o závislosti zpěvačky na prášcích a alkoholu, o její nespolehlivosti, o jejím paranoidním chování nebo například o tom, jak vlastnímu synovi Arturovi hrozila smrtí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám