Hlavní obsah

Zaměstnanec byl vyhozen a zatčen, protože ukradl kolegyni sušenky

Novinky, Vladimír Michna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newcastle

Sedmadvacetiletý technický pracovník telefonního centra v Newcastlu Michael Campbell si při jedné ze svých nočních směn pomyslel, že by nikomu nemuselo vadit, kdyby si nabídl sušenky z vedlejšího stolu. Krabička pochutin za sedm liber však patřila jeho kolegyni Pamele Harrisonové, která to druhý den zjistila a krádež ohlásila.

Článek

O případu informoval na svém serveru Daily Mail. Zlodějský počin kolegy Campbella poté odhalila průmyslová kamera, jejíž záznam si vedení firmy nechalo přehrát. Campbell byl hned nato vyhozen z práce a dokonce zatčen.

Nyní Campbellovi magistrát v Newcastlu, kde se incident odehrál, nařídil uhradit cenu sušenek a zaplatit 150 liber za soudní výlohy. Byla mu také udělena 12měsíční podmínka.

Jsem zklamána, že někdo z kolegů v práci má potřebu slídit v osobním prostoru ostatních lidí a brát jim věci, což může u někoho vyvolávat pocity nebezpečí
okradená kolegyně Pamela Harrisonová

Campbell se bránil tím, že sušenky považoval za erární pohoštění připravené vedením firmy pro zaměstnance. Pamela Harrisonová u soudu vypověděla, že přes malou hodnotu ukradené věci cítila, že bylo narušeno její soukromí.

“Jsem zklamána, že někdo z kolegů v práci má potřebu slídit v osobním prostoru ostatních lidí a brát jim věci, což může u někoho vyvolávat pocity nebezpečí,” nechala se Harrisonová slyšet.

Reklama

Výběr článků

Načítám