Hlavní obsah

Komik Ben Stiller zesměšnil na Oskarech velkofilm Avatar

– Los Angeles
Novinky, Jakub Kynčl

Domorodí obyvatelé měsíce Pandora z fiktivního světa Avatar by se zřejmě na předávání Oskarů nestačili divit. Vtípek známého baviče Bena Stillera těžce vstřebával i režisér snímku James Cameron. Zpočátku jakoby zkameněl.

Článek

Kdepak, Ben Stiller je komik každým coulem a ani takovou formální událost, jakou je vyhlášení vítěze jedné z kategorií na udílení cen Oscar, nemůže nechat jen tak.

Stiller přišel na scénu pokrytý modrým make-upem, nalíčený jako člen rasy Na'vi a vystoupení završil imitací fiktivního jazyka, který si nechal James Cameron pro svůj snímek speciálně vytvořit.

Čočky i ocas

Stiller, který vyhlašoval vítěze v kategorii Nejlepší make-up, si vtípek na Avatar mohl dovolit, protože snímek nebyl mezi navrženými na toto ocenění. Přesto však režisér James Cameron nechtěl nejdříve věřit svým očím. Po chvíli se ale nechal strhnout davem a Stillerovým vtípkům se usmál.

Ben Stiller, který svou podobu dotáhl do dokonalosti umělým ocasem a žlutými čočkami, se tak postaral o pravděpodobně nejvtipnější okamžik celého přenosu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám