Hlavní obsah

Bartošová a Pomeje zuří, bývalá uklízečka odkryje jejich soukromí

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje zuří. Může za to zpěvačky bývalá hospodyně Golda Dvořáková, která se rozhodla vydat o Ivetě kompromitující knihu. "Iveta této prolhané uklizečce dala čtyři milióny korun a tohle má být děkuju? Je to hnus," říká manžel Bartošové.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Iveta Bartošová a její manžel Jiří Pomeje

Článek

"Pracovala u Ivety víc jak deset let a moje žena jí platila třicet tisíc měsíčně. To znamená, že jí vyplatila zhruba čtyři milióny Korun," řekl Novinkám manžel Ivety Bartošové Pomeje. "Chodila třikrát týdně a ještě uklízela blbě. Zajímalo by mě, kolik uklizeček bere tolik peněz," vysvětluje producent a herec.

"Iveta Goldu brala jako člena rodiny, měla jí ráda. Dala jí i nábytek. A to má za tu dobrotu. Chce se mi z toho zvracet," říká Pomeje.

Nenávist Pomejeho a Bartošové si Golda nyní vysloužila za knihu, kterou o zpěvačce chystá. A údajně na Ivetě nenechá nic suchou. Navíc tvrdí, že jí Pomeje vyhrožoval. "Není to pravda, tahle uklizečka mi nestojí za těch pár korun za telefon," říká.

"Pořád všude tvrdila, jak miluje Artura. Asi si neuvědomuje, že tím nejvíc ubližuje jemu. Já Ivetu budu chránit. Je teď silnější než kdy předtím a celou situaci zvládá velmi dobře. Ale tomu klukovi je čtrnáct let, chodí do školy a číst bohužel umí velmi dobře," vysvětluje Pomeje.

"Zajímalo by mě, kdo teď tuhle paní zaměstná. Kdo by chtěl za uklizečku ženskou, která pak klidně o soukromí rodiny vydá knihu a ještě plnou lží," dodal manžel populární zpěvačky.

Reklama

Výběr článků

Načítám