Hlavní obsah

Sexbomba Martina Gavriely: má zlomený nos a nového milence

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Silikonová kráska Martina Gavriely exkluzivně Novinkám přiznala nového milence a také předvedla zlomený nos. Dva týdny randí s bývalým hokejistou pražské Slavie Martinem Veselým.

Článek

"Omylem do mě šťouchnul můj bývalý přítel. O žádné domácí násilí nešlo. Byla to vážně náhoda," řekla se smíchem Novinkám Playmate Martina Gavriely.

"Tekla mi krev, ale vůbec jsem netušila, že je zlomený. Přišlo se na to před pár dny, osmnáct dní poté. Naštěstí je v uvozovkách zlomený dobře. Myslím, že to není vidět a žádnou skobu mít nebudu," směje se.

I se zlomeným nosem si našla nového partnera. Chodí s bývalým extraligovým hokejistou Martinem Veselým. "Cesty osudu jsou fakt nevyzpytatelné. Potkali jsme se v pražském podniku Kozička den poté, co jsem se rozešla s bývalým přítelem," prozrazuje.

Martina má pro hokejisty zřejmě slabost. Před Martinem několik let chodila s hokejistou Radkem Dudou. "Je to náhoda, vůbec jsem netušila, že Martin hrál hokej. Je to úplně normální kluk, žádnej miliardář, má v Praze restauraci. A je mi s ním neskutečně fajn," dodala modelka na křtu diáře fotografa Jakuba Ludvíka, kam společně s novým partnerem dorazila. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám