Hlavní obsah

Walda Gang: jsme dětem pro smích

Novinky, Gabriela Wolfová
Klánovice

Kapela Walda Gang, předskokan turné skupiny Kabát, překvapila. Drsní rockeři nakoupili osm horských kol, aby před Vánoci potěšili děti z dětských domovů.

Foto: Novinky

Skupina Walda Gang nakoupila dárky pro děti z dětského domova v Klánovicích.

Článek

„Vzdali jsme se několika našich honorářů a za ně jsme koupili dětem z dětského domova v Klánovicích osm horských kol,“ vysvětlil člen Walda Gangu, který vystupuje pod přezdívkou Buřt.

Samotné předání jízdních kol v dětském domově proběhlo ve velmi dojemné atmosféře. „Děti na ty kola nevěřícně koukaly a dlouho jim trvalo, než pochopily, že jsme na nich nepřijeli, ale že jim je dáváme,“ popsal Buřt.

A protože Walda Gang má ve svém repertoáru několik osvědčených hitů, které znaly i děti z dětského domova v Klánovicích, skončilo celé předávání společným zpěvem.

„Víte, Walda Gang dělá hudbu hlavně pro radost. A když jsme viděli, jakou radost kola, která jsme nakoupili za naše honoráře, udělala těm dětem, tak už tím prostě dostalo naše muzicírování pořádný smysl,“ uzavřel celé předávání zpěvák Walda Gandu Vláďa Šafránek. Ten tak nakonec, navzdory svému démonickému zjevu, budil v dětech spíše výbuchy smíchu než hrůzu. „Už jsme i těm dětem pro smích,“ dodal Šafránek smířeně.

Reklama

Výběr článků

Načítám