Hlavní obsah

Nová hra parodující nevěru golfisty Woodse se stala hitem

Novinky, Jakub Kynčl

Nejznámější světový golfista Tiger Woods má svoji hru. Nemyslíme tím však tradiční golfový simulátor Tiger Woods PGA Tour, ale hru, na jejímž vývoji se světoznámý golfista nepodílel. Internetová hra totiž paroduje jeho automobilovou nehodu společně s jeho nevěrou. Hra zaznamenala již bezmála 1,8 miliónu přehrání.

Článek

Animovaná hra Tiger Woods Wife Outrun (Úprk Tigera Woodse před manželkou) vyzývá hráče, aby jako světoznámý golfista ujížděl s milenkou v autě, zatímco ho honí jeho manželka Elin s golfovou holí v ruce.

Cílem hry je unikat manželce, přičemž se musí hráč zároveň vyhýbat narážení do požárních hydrantů, kamenů, golfových vaků, vítězných trofejí a dalších překážek. V momentě, kdy auto nabouráte, tak na golfistu manželka zaútočí a rozbije mu spolu s automobilem i jeho ústa.

Házení bot hra nekonkuruje

Woods se po několika ranách od manželky omluví, že si uvědomuje, jak je tato situace pro něj a jeho rodinu trapná. Ujistí navíc, že se situace nebude opakovat. Hra tak tedy kompletně paroduje vývoj situace u rodiny Woodsových.

Přestože je hra velmi oblíbená, tak ani zlomkem nedosáhla úspěchu hry parodující házení boty po americkém prezidentu Bushovi. Tato hra zaznamenala více než 99 miliónů přístupů.

Hru si můžete zahrát například zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám