Hlavní obsah

Ženich odepsal půjčené lamborghini cestou na svatbu

Novinky, Jakub Kynčl
Baildon

Žluté Lamborghini Murciélago LP640 v hodnotě 7,2 miliónu korun odepsal nešťastný ženich, který ho dostal na víkend zapůjčené darem od své nastávající. Brit havaroval nedaleko Bradfordu cestou do kostela a jako zázrakem vyvázl z nehody nezraněn. Automobil však utrpěl škodu za 4,6 miliónu korun a v servisu ho označili za neopravitelný. Nehoda se udála 7. listopadu, najevo vyšla ale až poté, co společnost pronajímající auto požádala pojišťovnu o proplacení škody.

Článek

Abi Pattisonová-Hartová (27) zaplatila v přepočtu asi 230 000 korun za zapůjčení luxusního vozu na výjimečný víkend. Její nastávající David Gallucci (33) však dostal s vozem na kruhovém objezdu smyk a hodinu před samotný obřadem sjel s milionářským autem ze silnice. Jel zřejmě poměrně rychle, jelikož automobil přejel obrubník, ve vzduchu udělal otočku o 360 stupňů a nakonec se zastavil až o plot.

Gallucci utržil při nehodě jen několik menších škrábanců, vůz je ovšem neschopný dalšího provozu. Své milé však vydržel nic neříct až do chvíle, kdy si vyměnili prstýnky a první novomanželský polibek. Když se ho ptala, proč nepřijel vozem na obřad, tak jí řekl, že se rozsvítila kontrolka poruchy motoru a auto nebylo možné rozjet. To ji sice naštvalo, jelikož dar plánovala dlouhé měsíce, ale to ještě netušila, že je realita o mnoho horší. Na drsnou realitu však reagovala překvapivě klidně a byla prý ráda, že se jejímu muži nic nestalo.

"Když se auto převrátilo, tak jsem byl ve stavu totálního šoku. Když mi auto přijelo před dům, tak jsem hned Abi volal skoro v slzách, abych jí za ten skvělý dárek poděkoval. Vždy bylo mým snem vlastnit pořádné sportovní auto, ale tohle, to byla úplně jiná liga. Pamatuji si, že se vozidlo neudrželo na kruhovém objezdu, vyletělo do vzduchu, udělalo otočku a pak už si uvědomuji jen jak jsem byl s vozem ve škarpě," řekl nešťastný řidič.

Náraz oderval nárazník z vozu a na karosérii, tlumičích a kolech napáchal škody za několik miliónů korun. Žena zaplatila za půjčení automobilu sice 230 tisíc korun, ale zhruba 145 000 korun byla pouze kauce pro případ, že by se s vozidlem něco stalo a zákazník by se tak musel spolupodílet na škodě. Kauce ženě samozřejmě propadla v plné výši.

Reklama

Výběr článků

Načítám