Hlavní obsah

Mojmír Maděrič: Doma nejčastěji vaří dcera

– Praha

Herec a bavič Mojmír Maděrič (54) je známý svým kulinářským uměním a velmi kladným vztahem k jídlu. Velmi rád se také baví a má rád dobré šprýmy. Občas jimi i doslova šokoval své spolužáky ve škole.

Článek

"Zrovna nedávno jsme měli večírek s lidmi, se kterými jsem chodil na gympl. Do třídy nás chodilo jenom pět kluků, ale všichni jsme si vzpomněli na historku s naším spolužákem. Když ho vyvolala učitelka na literaturu a ptala se ho, kdo napsal dílo Chvála bláznovství, napověděl jsem mu Orgasmus Rotterdamský. On to tenkrát řekl," vzpomíná se smíchem Maděrič.

Maděrič je známý svým kulinářským uměním. A jak jsou tedy kompetence rozděleny u něj doma v kuchyni?

"Moje žena sice vaří, ale nerada. Když mám čas, rád se funkce šéfkuchaře zhostím. Poslední dobou však přebírá žezlo v kuchyni moje dcera, která nás k plotně pomalu nechce pustit," přiznává Korzu.

Ještě, že svého otce pustí dcera Eliška alespoň do práce na divadelní jeviště. Kdo by potom nakupoval ingredience do lednice na její speciality…

"V současnosti se připravuji na dvě hry najednou. Jedna je ‚zájezdovka' s názvem Nežárli a potom v Činoherním klubu pod vedením pana Jaroslava Smočka je to hra s původním názvem Éda," upřesňuje Maděrič.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám