Hlavní obsah

Vašek Noid Bárta na hasičském výcviku: přítelkyně Alenka se bála o jeho mužství

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Václav Noid Bárta (29) absolvoval hasičský výcvik. Jeho přítelkyně Alenka Jáklová ale doma trnula hrůzou. A Noid dostal přísný zákaz. "Na sjíždění po tyči zapomeň," řekla mu.

Článek

"Bála se o moje mužství. To víte, tenhle klenot si musí hlídat. Takže zákaz sjíždění po tyči byl, ale jinak jsem měl povolené všechno. Alenka miluje stejně jako já adrenalin, takže si myslím, že když viděla jak jsem byl z výcviku nadšený, půjde do toho taky," smál se Noid.

Zpěvák se stal tváří nové vůně pro muže s názvem Fireman a práci hasiče si chtěl vyzkoušet. Noida si vzal do učení držitel několika titulů mistr Evropy a mistr světa, hasič Lukáš Novák. „Asi Nejhorší pro mě bylo vylézt na třicetimetrový žebřík. Vyšplhal jsem do patnácti metrů a to stačilo. Výšek se nebojím, ale když fouká vítr, tak to musí být pořádně náročné," prozradil Novinkám Noid.

Na křtu vůně pro muže byl postrachem restaurace, kde se křest konal. Když s hasičem Lukášem Novákem vyvolali v restauraci oheň, manažerovi tuhla krev v žilách. "Jsem hasič, tak snad tady nikdo nemusí mít strach," dodal se smíchem Noid.

Reklama

Související témata:

Související články

Vašek Noid Bárta: Lucka? To už je historie

Zpěvák, muzikant, herec a sportovec Vašek Noid Bárta se připravuje na svou novou roli, tentokrát ve filmu. Bude hrát spoluvězně proslulého Kájínka. K minulosti...

Výběr článků

Načítám