Hlavní obsah

Žena ukousla muži jazyk při polibku na usmířenou

West Monroe

Policisté v americkém státě Louisiana zatkli krví potřísněnou devětatřicetiletou ženu za to, že během hádky ukousla příteli jazyk. Další Američanka pak vyjádřila své city k bývalému manželovi pomstou na jeho zlatých rybičkách. Usmažila si je a některé dokonce snědla.

Foto: Profimedia, Profimedia.cz

Polibek na usmířenou nemusí být vždy dobře myšlený. Ilustrační foto.

Článek

Muž z Louisiany vypověděl, že ho přítelkyně v průběhu sporu přetáhla lahví piva přes hlavu. Když se po chvíli usmířili, prý jí nabídl pusu na usmířenou. Ona to přijala, ale místo sladkého polibku ho kousla do jazyku a způsobila mu tak masivní krvácení.

Podle News-Star of Monroe žena popírá útok lahví, ale přiznává, že muži chtěla ukousnout jazyk. Prý se jí nelíbily jeho poznámky. Žena byla zadržena a obviněna z domácího násilí.

Další případ partnerského nesouladu se odehrál v Texasu. Tamější policejní mluvčí Vance Mitchell potvrdil, že jistý muž si přišel stěžovat, že mu bývalá manželka z bytu odnesla sedm zlatých rybiček. Předtím se pohádali kvůli šperkům, které jí exmanžel dal, ale poté chtěl opět zpátky.

Policisté, kteří na urgování znepokojeného chovatele rybiček vyrazili do ženina bytu, už našli jen poslední čtyři smažené rybky na talíři. Žena se přiznala, že zbytek už stihla sníst.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám