Hlavní obsah

Ewa Farna nezná žádnou českou pohádku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Ewa Farna fotila kalendář o českých pohádkách, ale sama nezná ani jednu. Rodiče jí četli polské pohádky, a tak šestnáctiletá zpěvačka vůbec netuší, kdo byla jezinka, kterou ztvárnila na fotografii pro projekt Celé Česko čte dětem.

Článek

"Ani jsem nevěděla, že jezinka je zlá. To mi řekli až u focení. Doma mi četli polské pohádky, ty české prakticky neznám. V Polsku máme stejnou jen Červenou karkulku. Z filmových pohádek jsem viděla Šíleně smutnou princeznu, tu mám moc ráda," řekla Novinkám Farna.

To Aneta Langerová si v poslední době pohádky pořádně oprašuje. "Čtu synovcům. Ségra má tři syny, brácha jednoho, tak je ze mě teta na plnej úvazek. Pohádky jim čtu hrozně ráda. Mají rádi ale spíš ty technické, jsou to hold kluci, " smála se Aneta. 

Shozenými kily na křtu překvapila Kateřina Neumannová. Zřejmě stresem způsobeným dluhy, které zůstaly po světovém šampionátu, nemá prezidentka olympijského výboru moc chuť na jídlo. "Ta má dole dobrých deset kilo," šuškali si hosté křtu kalendáře.

Do pohádkových bytostí se převtělili také moderátor Pavel Zuna, herec Martin Dejdar, sportovec Dominik Hašek, herečka Ivana Chýlková či filmová dokumentaristka Olga Sommerová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám