Hlavní obsah

Daniel Landa se vykašlal na dceru, nepřišel na její divadelní premiéru

Právo, Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dcera zpěváka Daniela Landy a režisérky Mirjam Landové Anastázie jde ve stopách svých rodičů. Dostala hlavní roli v novém muzikálu pro děti Bílý Dalmatin. Rodiče na ní ale chyběli. Prý měli jiné pracovní povinnosti.

Článek

Přestože k rodinnému muzikálu napsala scénář a také ho režírovala právě Mirjam Landa, desetiletá Anastázie prošla přísným konkurzem. Toho se zúčastnilo sto dětí, vybráno bylo jen patnáct. Anastázie bojovala a dokonce získala hlavní dětskou roli. "Stázka od svých čtyř let krasobruslí, takže má velkou průpravu. Zkoušeli jsme děti z tance, uměla tancovat, zkoušeli jsme je ze zpěvu, a náhoda, Stázka uměla i zpívat," smála se před časem Landová. 

Je tedy k podivu, že premiéru vynechala a nepřišli s manželem Danielem Landou svoji dceru podpořit. Pro Anastázii to byla premiéra na jevišti a podpora rodičů by ji jistě hřála na srdci. "Mirjam měla pracovní povinnosti," zdůvodnil neúčast režisérky Mirjam Landa tiskový mluvčí divadla Kalich Jaroslav Panenka. Jaké pracovní povinnosti mohly být víc důležité než vlastní dcera, je otázkou...

Anastázie Landová byla sklidila velký aplaus. Je vidět, že po svých rodičích zdědila velký talent.  Vedle ní v muzikálu hrají Vlasta Korec, dcera Naďi Urbánkové Jana Fabiánová nebo Jana Vaculíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám