Hlavní obsah

Iveta Lutovská boduje na Miss Universe, je horkou favoritkou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bahamy

Česká Miss Iveta Lutovská boduje na Bahamách. Podle zákulisních informací má šanci uspět na Miss Universe a je horkou favoritkou na vítězství. Bude Iveta po Taťáně Kuchařové další kráskou, která vyhraje prestižní světovou soutěž krásy?

Článek

Iveta se o přízeň poroty dělí s kráskami s Jižní Ameriky. "Mám z toho samozřejmě dobrý pocit a na finále se už těším," řekla Iveta Lutovská, kterou velké finále čeká už za necelé dva dny. Za sebou má modelka už velký galavečer, který byl pro porotu velmi důležitý. Právě tam se už prý tajně rozhodlo, které krásky postoupí do prestižní Top 15. A podle zákulisních informací Iveta mezi patnáct nejkrásnějších dívek patří. 

Iveta poslední dny doslova stírá z čela pot. A to nejen kvůli nervozitě z velkého finále. Na Bahamách jsou totiž v těchto dnech velká vedra a teploty dosahují ve stínu 36 stupňů Celsia. Pilování choreografie na finálový večer absolvují dívky naštěstí v klimatizovaných prostorách, v pátek si ale užijí horka venku. Chystají se na pochod proti AIDS. Chtějí tak podpořit lidi trpící touto nemocí a upozornit na nutnost prevence.

Lutovská není v soutěžích krásy žádným nováčkem. Na svém kontě kromě vítězství v České Miss má i světový titul. V roce 2007 se stala Miss Model of the World. Možná i zkušenosti jí pomohou k triumfu na Bahamách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám