Hlavní obsah

Tajným synem Michaela Jacksona má být norský rapper Omer

Právo, los
Aktualizováno

Nikoli tři, jak se dosud psalo, nýbrž čtyři děti měl nedávno zemřelý americký zpěvák Michael Jackson. Pro televizi ABC to řekl jeho otec Joe Jackson. Jeho čtvrtým vnoučetem je podle něj tanečník a rapper z norského Osla Omer Bhatti (25). O tři oficiální Jacksonovy děti se bude z rozhodnutí soudu starat jejich babička Katherine Jacksonová.

Článek

„Ano, věděl jsem, že měl ještě jednoho syna, to ano,“ řekl o Michaelovi otec. „Vypadá jako Jackson, umí tančit jako Jackson. Ten hoch je fantastický tanečník a tanec vyučuje,“ dodal.

Matkou Omera je podle časopisu US Weekly Norka, s nímž měl Michael poměr na jednu noc. V roce 2004 prý navíc král popu otcovství přiznal.

Omer Bhatti žil podle ABC na Jacksonově ranči Neverland, jako dítě jezdil s Michaelem po světových turné a v rodině měl titul Michael J. Britský bulvární deník The Sun o něm napsal, že si minulý měsíc nechal provést zkoušky DNA, aby zjistil, zda je skutečně pokrevním potomkem slavného zpěváka.

Existuje dohoda o rozdělení pozůstalosti

Pokud se to potvrdí, Jacksonova rodina s tím prý mít problémy nebude. „Pokud je Omer jeho synem, tak prostě je. Popírat to nebudeme. Dáme mu stejnou lásku a péči jako dostali Prince, Paris a Blanket (Jacksonovy oficiální děti - pozn. Práva). Nemůžu jasně říct, že je Michaelův, ale viděl jsem ho se kolem něj pohybovat,“ řekl zpěvákův bratr Jermaine Jackson.

O tři oficiální potomky krále popu se bude starat jeho matka Katherine Jacksonová. Rodinný klan Jacksonů se na opatrovnictví dohodl minulý týden s Debbie Roweovou, která je biologickou matkou dvou starších zpěvákových dětí.

Katherine Jacksonová i děti budou dostávat z Jacksonovy pozůstalosti rentu. O jak vysoké částky půjde, však nebylo zveřejněno. Právníci Jacksonové uvedli, že "král popu" svoji matku finančně podporoval během své kariéry. Podle Jacksonovy závěti z roku 2002 by 40 procent jeho majetku mělo připadnout právě Katherine Jacksonové, dalších 40 procent jeho dětem a zbývající pětina různým dobročinným nadacím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám