Hlavní obsah

Taylorová je v nemocnici, nedokáže se vyrovnat se smrtí Jacksona

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Slavná americká herečka Elisabeth Taylorová je v nemocnici, protože se prý nedokáže vyrovnat s nedávnou smrtí svého přítele a popové legendy Michaela Jacksona. Sedmasedmdesátiletou hvězdu stříbrného plátna odvezli do jedné z losangeleských nemocnic z jejího domu v Beverly Hills v pondělí. Informoval o tom bulvární deník New York Post. Podle něj je Taylorová jako tělo bez duše.

Foto: ČTK

Michael Jackson se svou přítelkyní, americkou herečkou Elizabeth Taylorovou

Článek

Herečka se prý zrovna chystala na cestu do Londýna, kde se chtěla zúčastnit Jacksonova pokusu o návrat na koncertní pódia, když se dozvěděla o zpěvákově smrti. Umělkyně, která je upoutána na kolečkové křeslo a stará se o ni zdravotní sestra, prý okamžitě začala křičet.

Taylorová se pak ale nezúčastnila veřejného rozloučení se zesnulým zpěvákem, ke kterému měla za jeho života velmi blízko. Uvedla, že se s Jacksonem chce rozloučit v soukromí. "Nevěřím, že by Michael chtěl, abych sdílela svůj smutek s miliony dalších," napsala umělkyně minulý týden před úterním rozloučením na své stránce internetové služby Twitter.

Podle listu New York Post jí ale v účasti na obřadu zabránila Jacksonova rodina. Prý proto, že byla Michaelovou přítelkyní, ne jejich. "Je zesláblá, unavená, vyčerpaná a emocionálně vyprahlá. Stále nepřestala plakat," uvedl deník.

Padesátiletý Jackson byl jednou z nejúspěšnějších osobností populární hudby všech dob. Jeho desky se prodávaly po desítkách milionů kusů. V posledních letech jeho popularita poněkud klesla, ale jeho skon zájem o jeho nahrávky znovu oživil. Smrt ho 25. června překvapila v době, kdy se připravoval na nové turné. Její příčina nebyla dosud oficiálně stanovena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám