Hlavní obsah

Partnerka muže se dvěma penisy protestovala, jeden úd si dal odstranit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Číňan Ang Čchiang byl svým okolím vnímán jako nadsamec. Příroda mu totiž nadělila dva penisy, oba navíc plně funkční, což je mezi podobnými genetickými raritami výjimka.

Foto: Profimedia.cz

Ang byl svým okolím vnímán jako nadsamec do té doby, než si našel přítelkyni.

Článek

Ang narazil ve chvíli, kdy si našel přítelkyni. Ta totiž pro dvojitou rozkoš přestala mít časem pochopení. A nakonec přinutila mladíka jít na operaci.

Podle Anga byla jeho milá zpočátku nadšená, po pár sexuálních zážitcích mu ale řekla, že buď půjde jeden z jeho penisů, nebo ona. Zoufalý třiadvacetiletý muž jí z lásky slíbil odstranění, které mu provedli čínští urologové z provincie Kuang-čou.

„Když jsme spolu začali chodit, byla tím naprosto okouzlená, ale nakonec mi řekla, že jí to připadá hrůzostrašné,“ svěřil novinářům Ang Čchiang po zákroku. Dva penisy v živočišné říši mají například žraloci nebo někteří plazi, zvláště hadi. U člověka se podobná anomálie vyskytuje jako genetická nebo vývojová vada.

Většina případů se rodí s dvěma penisy jako rozštěpem jednoho a ti, kteří mají dva plně vyvinuté údy, většinou mívají problém s jejich správnou funkcí. Často lékaři k odstranění jednoho z penisů sáhnou ihned po narození.

Reklama

Výběr článků

Načítám