Hlavní obsah

O Jacksonovy děti se má starat jeho matka nebo zpěvačka Diana Ross

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles
Aktualizováno

Poslední vůle zesnulého zpěváka Michaela Jacksona stanovuje jako poručnici jeho tří dětí jeho matku Katherine. Jako druhá poručnice je určena zpěvačka Diane Rossová.

Článek

Katherine je nyní 79 let, v případě její smrti by štafetu opatrovnictví převzala právě nyní pětašedesátiletá Rossová, která byla blízkou Jacksonovou přítelkyní.

Závěť vůbec nezmiňuje druhou zpěvákovu manželku Debbie Rowovou, která je matkou jeho dvou dětí Prince Michaela I. a dcery Paris. O opatrovnictví dětí zřejmě bude rozhodovat soud.

Jackson vůli napsal v roce 2002. Majetek v ní obsažený má hodnotu asi půl miliardy dolarů. Realita v době úmrtí ale byla jiná, zpěvák po sobě zřejmě zanechal jen dluhy. Závěť majetek rozděluje mezi jeho matku, jeho tři děti a několik charitativních organizací.

Jackson v závěti stanovil dva vykonavatele své poslední vůle. Neuvádí v ní ale, kde si přeje být pohřben. I když fanoušci doufají, že to bude na ranči Neverland, toto přání se jim pravděpodobně nesplní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám