Hlavní obsah

Číňan prodává na internetu sliny mladých pohledných dívek

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Čínský ekvivalent aukčního serveru eBay před několika dny zablokoval účet člověka, který se snažil prodávat sliny pohledných dívek. Prodejce uváděl, že tyto sliny jsou jakýmsi léčivem a malou lahvičku prodával v přepočtu za 65 korun.

Článek

Popis prodávaných předmětů uváděl, že jde o sliny ve spánku odebrané 18letým dívkám. U každé lahvičky pak neměla chybět fotografie dívky, které byly sliny odebrány. Pro něco takového ovšem neměl aukční server Taobao.com pražádné pochopení.

Mnoho uživatelů poslalo na vedení aukčního serveru desítky stížností s tím, že je prodej něčeho podobné po internetu zcela nevhodný. Zástupci dražebního portálu neváhali dlouho a prodejce jménem Čou zablokovali.

Prodejce uvedl, že ho pouze zajímal zájem veřejnosti o podobný produkt a chtěl otestovat popularitu svého nápadu. Dodal ovšem, že zatím neprodal ani lahvičku. Nabízí však možnost, že lidé mohou zaplatit až poté, co "otestují" autentičnost produktu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám