Hlavní obsah

Polský kněz napsal katolickou Kámasútru

– Polsko

Otec Ksawery Knotz vydal knihu, v níž manželským párům radí z praktického i teologického hlediska, jak si vylepšit svůj sexuální život. V knize Sex jak ho neznáte: pro manžele, kteří milují Boha se kněz snaží vyvrátit některé předsudky. Kniha je v Polsku označována za katolickou Kámasútru.

Článek

V knize Otec Ksawery Knotz například vrdí, že sex věřících by neměl být nudný, ale "pikantní, překvapivý a plný fantazie". Zatím se zdá, že praktická nezkušenost františkána, jenž žije v celibátu, čtenáře neodradila a kniha jde na dračku.

Jak uvedlo BBC, Nakladatelství sv. Pavla už vyrobilo dotisk, protože první náklad pěti tisíc výtisků zmizel během pár dní. 

 V katolické Kámasútře autor zachází do detailů

"Když někteří lidé slyší o svatosti manželského sexu, hned si představují, že by měl být zbavený radosti, frivolních hrátek, fantazie i atraktivních pozic. Mají za to, že by měl být smutný jako tradiční kostelní nápěv. Je to ale tak, že každý akt - druh něžnosti, sexuální pozice - konaný za účelem sexuálního vzrušení je povolený a je Bohu libý," napsal kněz.

Kněz také říká, že je zcela kompetentní k tomu psát o sexu, ačkoliv žije v celibátu. Tvrdí, že zkušenosti čerpal z hovorů s manželskými páry a webových stran zaměřených na sexuální rady.

Reklama

Výběr článků

Načítám