Hlavní obsah

Prahou pochodovaly desítky Fantomasů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hlavním městem pochodovaly v úterý odpoledne desítky Fantomasů. Lidé měli na hlavách charakteristické masky a byli podobně jako filmový hrdina, na slovo skoupí. Celá akce byla po internetu domluveným happeningem, který neměl žádný skrytý podtext.

Článek

Fantomasové prošli po pražském Václavském náměstí a stanicí metra Můstek. Účastníci akce, kteří se nejspíš ani osobně neznali. Sešli se v 18.00 na u sochy sv. Václava a čekali na muže v bílém obleku, který si nasadí masku. Ten pak průvod vedl.

"Akce by měla trvat tak 10 minut maximálně. V naší partičce je už asi 50 nadšenců, tak se přidej. Čím víc nás bude, tim to bude větší legrace. Pokud se rozhodneš, že se k nám přidáš, tak si na akci vem na sebe tmavej rolák nebo oblek, prostě tak jak se oblíkal Fantomas. Samozřejmě sebou ber kameru, foťák, mobil a foť a toč co to de," napsal na svém blogu autor výzvy, který se podepsal - jak jinak - Fantomas.

A Fantomasové skutečně prošli Václavským náměstím sledovaní udivenými, pobavenými a často nechápavými pohledy kolemjdoucích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám