Hlavní obsah

David Hasselhoff se otrávil alkoholem, naměřili mu skoro čtyři promile

– Los Angeles • Aktualizováno

Herec David Hasselhoff stále pije jako duha. Jeho mluvčí teď potvrdila, že se zotavuje z vážné otravy alkoholem. Lékaři jeho stav normalizovali v neděli dopoledne a hvězda seriálu Pobřežní hlídka se z předávkování etanolem vzpamatovala. Do nemocnice Cedars-Sinai v Los Angeles přivezla herce jeho bývalá manželka v sobotu večer. Hasselhoffa lékaři na jednotce intenzivní péče přijali s otravou alkoholem.

Foto: Profimedia.cz

David Hasselhoff

Článek

„Zotavuje se dobře,“ potvrdila později médiím Hasselhoffova mluvčí. V nemocnici u lůžka hlídala stav jeho bývalá manželka Pamela Bachová.

Hvězdu seriálů Knight Rider či Pobřežní hlídka našla v sobotu v bezvědomí na podlaze v jeho domě v kalifornském Encino dcera Hayley Amber Hasselhoffová. Podle zdrojů z hercova okolí byla zážitkem otřesena a matka Pamela ji zastihla, jak hystericky svého otce opakovaně fackuje ve snaze ho probudit. Bachová pak svého bývalého chotě naložila do auta a odvezla do nemocnice. Hasselhoffovi údajně naměřili skoro čtyři promile v krvi.

Opíjí se často

„Jen stěží dýchal, když ho přivezli do nemocnice,“ uvedl zdroj blízký Bachové. Hasselhoffa přijali v nemocnici s otravou alkoholu během posledních několika let už posedmé.

V neděli odpoledne jeho mluvčí Judy Katzová novinářům oznámila: „Daří se mu dobře a je v pořádku a šťastný a oslaví osmdesáté narozeniny svého otce Joa dnes u večeře…spolu s přítelkyní Kimberly.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám