Hlavní obsah

Ostravský pracovní veletrh Kariéra PLUS budí zájem

Novinky, kil

V úterý 11. března 2014 se uskuteční v aule Vysoké školy báňské –– Technické univerzity Ostrava již sedmý ročník veletrhu Kariéra PLUS, který poskytne studentům a absolventům moravskoslezských vysokých škol zajímavé nabídky zaměstnání.

Foto: Profimedia.cz

Vstup na veletrh i doprovodné akce je pro všechny návštěvníky zdarma.

Článek

Letošní ročník Kariéry PLUS je podle organizátorů počtem vystavujících firem rekordní. Návštěvníkům se v době od 9 do 15 hodin představí necelá stovka vystavujících firem v širokém spektru oborů od technických přes ekonomické až po humanitní.

Zájem je hlavně o techniky

„Pomalu se počtem vystavovatelů začínáme blížit předkrizovému roku 2008. Zejména o absolventy technických oborů je veliký zájem,“ říká manažerka veletrhu Silvie Bracháčková. Kromě již tradičních vystavovatelů a partnerů akce, kterými jsou Skupina ČEZ, a. s., a ArcelorMittal Ostrava, se na Kariéře PLUS představí řada nováčků např. Bircher Process Control BBC, s. r. o., SCHOTT a další.

Neslouží jen absolventům

Veletrh Kariéra PLUS neslouží pouze absolventům VŠ, kteří hledají zaměstnání. Studentům umožňuje zapojení do školicích programů, stáží, či nabízí možnosti spolupráce na diplomových pracích.

Bohatý doprovodný program

Pro návštěvníky veletrhu je připraven také zajímavý doprovodný program Kariérního centra VŠB-TUO, zaměřený na poradenství v oblasti hledání práce. Zájemci si mohou nechat poradit od profesionálů, jak napsat životopis a motivační dopis, jak realizovat kariéru v mezinárodním prostředí či jak vybudovat a udržet dobré vztahy na pracovišti.

Vstup na veletrh i doprovodné akce jsou pro všechny návštěvníky zdarma. Organizátoři očekávají, že na Kariéru PLUS přijde okolo 5000 návštěvníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám