Hlavní obsah

Randl Partners potřetí Právnickou firmou roku

Novinky, kil

Advokátní kancelář Randl Partners, která připravuje pro čtenáře Novinek pravidelnou úterní poradnu, získala v pátém ročníku soutěže Právnická firma roku 2012 opět prvenství v kategorii Pracovní právo. V této kategorii se jí podařilo zvítězit již v letech 2009 a 2010.

Foto: archiv Randl Partners

Nataša Randlová při převzetí ceny Právnická firma roku 2012.

Článek

„Již třetí vítězství Právnické firmy roku v kategorii Pracovního práva je pro naši advokátní kancelář založenou teprve před třemi lety obrovská pocta. Oceněny byly zřejmě dlouholeté zkušenosti našich právníků v kombinaci s takřka rodinnou péčí, kterou našim klientům věnujeme. Sice je to občas náročné, ale v momentech, jako je tento, víme, že se to rozhodně vyplatí!“ okomentovala vítězství JUDr. Nataša Randlová.

V pracovněprávním týmu kanceláře Randl Partners působí celkem 7 právníků a 3 právní asistenti plně specializovaní na pracovní právo. Jsou klientům oporou zejména při řešení právního rámce personálních otázek, včetně problematiky zaměstnanosti a pracovnělékařských služeb a při kolektivním vyjednávání.

Randl Partners je mimo jiné členem prestižní mezinárodní aliance Ius Laboris, která spojuje přední advokátní kanceláře specializující se na pracovní právo ve 39 zemích světa.

Pátý ročník žebříčku Právnická firma roku vyhlásilo epravo.cz pod záštitou předsedy vlády ČR Petra Nečase, ministra spravedlnosti ČR Pavla Blažka a České advokátní komory. Hodnocení všech odborných kategorií zahrnovalo průzkum mezi externími nezávislými hodnotiteli a hodnocení pořadatele soutěže . Žebříček nejlépe hodnocených advokátních kanceláří v patnácti právních oborech  je k nahlédnutí na stránkách www.pravnickafirmaroku.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám