Hlavní obsah

Chcete si přispat? Novému budíku za to musíte zaplatit

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také každé ráno zápasíte s tím, abyste se vůbec zvedli z postele? Vstávat včas se snaží své majitele naučit nový budík Flock, který je možné zdarma nainstalovat na mobilní přístroje od Applu s operačním systémem iOS. Pokud si však budete chtít přispat, musíte zaplatit.

Foto: archív tvůrců

Aplikace Flock

Článek

„Navrhli jsme aplikaci, ve které musíte zaplatit pokaždé, když na budíku stisknete tlačítko odložit. Není to o penězích, důležité je dostat vás na nohy,“ uvedli tvůrci unikátní aplikace.

Flock funguje velice jednoduše. Pokud si budík nastavíte a ve zvolený čas skutečně vstanete, nezaplatíte ani korunu. Ve chvíli, kdy budete chtít alarm odložit, strhne si aplikace z vašeho účtu peníze. Za deset odložení tvůrci požadují 0,89 eura, tedy necelých 25 korun. Ty pak putují přímo na jejich účet.

Program je připraven i na situace, kdy se mu nepodaří uživatele vzbudit. „Je jasné, že někdy se to může stát. A pokud zaspíte, máme pro vás připravenou celou řadu výmluv, proč jste přišli pozdě,“ konstatovali tvůrci. Několik výmluv naleznou zájemci přímo v aplikaci.

Budík Flock je možné stahovat zdarma pro chytrý telefon iPhone, počítačový tablet iPad a multimediální přehrávač iPod Touch. Nutné je však mít nainstalovaný nejnovější operační systém iOS 7.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám