Hlavní obsah

Česká společnost NetDirect obhájila světové prvenství v soutěži od Microsoftu

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký softwarový gigant Microsoft vyhlásil výsledky celosvětové soutěže Partner roku 2010 v rámci světové konference Worldwide Partner Conference (WPC10) ve Washingtonu. Soutěžilo mezi sebou více než tři tisíce světových společností. Za Českou republiku vyhrála společnost NetDirect, která si ocenění odnesla také loni.

Článek

Minulý rok na konferenci WPC09 převzaly významná ocenění hned čtyři subjekty podnikající v České republice.

Letos se podařilo zvítězit v celosvětové sekci pouze jedné tuzemské společnosti – firmě NetDirect, která se orientuje na vývoj sofistikovaných systémů pro internetové obchodování a webové prezentace.

“Společnost NetDirect prokázala vysokou míru kvality a inovací a úspěšně kombinuje perfektní znalost lokálního trhu s vyspělými produkty a službami, které maximálně uspokojují potřeby našich zákazníků,” prohlásila Allison Watsonová z Microsoftu při předávání cen ve Washingtonu.

NetDirect zvítězil v dalších kategoriích

Kromě titulu Partner roku 2010 v celosvětovém klání si od Microsoftu společnost NetDirect odnesla ocenění také v pro firmy ze střední a východní Evropy (CEE), přičemž v sekci CEE obhájila loňské prvenství.

„Vítězství vnímám jako ocenění poctivé práce celého našeho týmu a věřím, že i pro zákazníky je dalším ze signálů, které svědčí o kvalitě našich aplikací i služeb,“ řekl ředitel společnosti NetDirect Jan Svoboda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám